Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum »  Contact & Links

Contact & Links

Meer weten?
Heeft u geen antwoord op uw vraag kunnen vinden op deze website? Of wilt u de BusinessLounge, een van de vergaderzalen, het Theater van de Sport of een van de sportzalen huren? Dan kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken op nummer 088 - 850 89 20. U kunt ook altijd mailen naar info@landstedesportcentrum.nl.  

Beheerder
In de avonduren en de weekenden is de beheerder van het Landstede Sportcentrum bereikbaar via 06 - 53 63 03 20.

Stichting Topsport Teams Zwolle
Heeft u interesse in de sponsormogelijkheden die Landstede Basketbal u biedt, neem dan contact op met Harold van Riessen. Hij is bereikbaar op 06-2825 9623 of via mail: hvanriessen@bazwolle.nl.

Links
- Landstede
- Landstede Basketbal
- Businessclub Topsportteams Zwolle
- Centre for Sports & Education

Adresgegevens
Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle

Openbaar Vervoer
Vanaf het centraal station in Zwolle rijden er diverse lijnen richting het Landstede Sportcentrum. Stap uit bij de halte 'Meppelerstraatweg', of 'Stadion'. Vanaf halte 'Meppelerstraatweg' is het ongeveer zes minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum. Vanaf halte 'Stadion 'is het ongeveer vier minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum.
Plan hier eenvoudig je reis met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving
Via de A28, neem afslag 20, Zwolle-Noord. Einde afslag vanuit de richting Groningen linksaf en vanuit de richting Amersfoort/Apeldoorn rechtsaf - richting Ceintuurbaan. Ga bij de volgende stoplichten rechtdoor (vervolg de Ceintuurbaan). Ga bij de volgende stoplichten linksaf de Boerendanserdijk op. Na 500 meter op de rotonde, linksaf het Rechterland op en vervolgens bij de eerste afslag naar links het Hogeland op. Na het voetbalveld bevindt zich aan de rechterkant de ingang van de parkeerplaats.   

ParkeergelegenheidAls onze parkeerterreinen vol zijn, kunt u gebruik maken van de parkeerterreinen bij het IJsseldelta voetbalstadion (betaald), op slechts vijf minuten lopen.