Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum »  Faciliteiten

Faciliteiten

Het Landstede Sportcentrum, een prachtig en multifunctioneel sportcomplex dat gebruikt wordt door de eredivisieteams van Landstede Basketbal, Coniche Topvolleybal Zwolle (heren) en Regio Zwolle Volleybal (dames), sporters in opleiding en recreatieve sporters. Naast het ‘Theater van de Sport’ en vijf volwaardige sportzalen, beschikt het sportcentrum over kantoorruimte voor sport(medisch)gerelateerde organisaties, een sfeervolle businesslounge en een danszaal. Bovendien is het Landstede Sportcentrum bij uitstek geschikt voor het onderbrengen van zowel grote sportevenementen als zakelijke evenementen.

In het prominente voorgebouw is kantoorruimte gecreëerd voor sport(medisch)gerelateerde organisaties. Na de entree in het voorgebouw komt u terecht in het ‘Theater van de Sport’; een in de grond verzonken center court omringd door tribunes. De zaal is geschikt voor meerdere sporten en theateractiviteiten en biedt plaats aan ruim 1200 bezoekers. Het Theater van de Sport is voorzien van professionele licht- en geluidsapparatuur en beschikt over een groot LED-scherm, geschikt voor videofilms, powerpoints en andere presentaties. Natuurlijk beschikt het centrum over gratis WIFI voor bezoekers en over ISDN-lijnen voor radio en tv-ploegen.

Naast het ultramoderne hoofdveld zijn er nog vijf volwaardige sportzalen, een fitnesscentrum en een danszaal. Hiermee is voorzien in een dansfaciliteit, voorzieningen voor sportverenigingen, fitness- en krachttrainingsfaciliteiten en een sport- en speluitleencentrum.

Sport is overigens niet de enige functie van het moderne Landstede Sportcentrum. Bovenin het ‘Theater van de Sport’ bevindt zich een multifunctionele en sfeervolle Businesslounge met uitzicht op het center court. De Businesslounge is uitermate geschikt voor het organiseren van congressen en vergaderingen.

Klik hier om binnen te kijken.

Het state-of-the-art sportcomplex is een echte aanwinst voor de stad en de wijde regio. Bovendien maakt het sportcentrum een logisch onderdeel uit van de Sportboulevard Zwolle, met het IJsseldeltastadion (de thuisbasis van PEC Zwolle), Sportcampus De Pelikaan, Hippisch centrum De Haerst, overdekt zwembad De Vrolijkheid (met wedstrijdbaden en recreatiebad) en Landstede Sportcentrum Ossenkamp (ZBC-hal) in de directe omgeving.

Onder het kopje ‘Faciliteiten’ in de menubalk of door op de onderstaande faciliteiten van het Landstede Sportcentrum te klikken vindt u uitgebreide informatie per faciliteit.

Het glazen voorgebouw
Het Theater van de Sport
ABC & DE Hallen
Businesslounge
Vergaderruimtes, danszaal, sportcafé en sportkantine
ZBC Hal

Wilt u een faciliteit huren of een specifieke vraag stellen over een van de faciliteiten? Dan kunt u zowel telefonisch als via de mail contact opnemen met het management van het Landstede Sportcentrum, bereikbaar via nummer 088- 850 8920 of  per mail: info@landstedesportcentrum.nl

Algemene voorwaarden
Op al onze reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Die kunt u hier vinden.