Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum » Faciliteiten »  ABC & DE Hallen

ABC & DE Hallen

De ABC en DE Hallen, twee grote sporthallen die allebei verdeeld kunnen worden in meerdere sportruimtes. De ABC Hallen zijn te verdelen in drie aparte sportruimtes. Bovendien is er een spectaculaire klimwand aanwezig in sporthal C. De DE Hallen zijn te verdelen in twee aparte sportruimtes. Zowel de ABC Hallen als de DE Hallen zijn uitermate geschikt voor breedtesport en in allebei de hallen is een tribune aanwezig.

Door middel van scheidingswanden zijn beide sportzalen te verdelen in meerdere sportruimtes. Beide sportzalen zijn voorzien van belijning van meerdere sporten. Basketbal, volleybal en badminton kunnen in allebei de hallen worden beoefend en in beide hallen zijn er ringen en een wand/klimrek aanwezig. De ABC Hallen zijn ook voorzien van belijning van handbal, zaalvoetbal en korfbal. Bovendien zijn van alle sporten alle faciliteiten aanwezig die zijn opgeborgen in de aanwezige bergruimtes. Allebei de zalen zijn voorzien een tribune.

In sportruimte C is er een spectaculaire klimwand aanwezig. Deze klimwand is een onderdeel van een ‘outdoor’ stormbaan die er gecreëerd kan worden. De stormbaan biedt ondermeer mogelijkheden voor abseilen en tokkelen.

Momenteel maken onder andere studenten van Sport & Bewegen, volleybalvereniging VC Zwolle en Basketbalvereniging ZAC gebruik van de ABC en DE Hallen.