Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum » Faciliteiten »  BusinessLounge

BusinessLounge

De BusinessLounge op de eerste verdieping, biedt een sfeervolle en gezellige ambiance voor uw vergadering, lezing, receptie, lunch, diner of presentatie. De Lounge geeft uitzicht op het Theater van de Sport. Bij sportevenementen wordt de BusinessLounge gebruikt als VIP-lounge. Tijdens wedstrijden van Landstede Basketbal is de BusinessLounge de thuishaven van de BusinessClub van de Stichting Topsport Teams Zwolle.

Doordat de BusinessLounge altijd exclusief wordt verhuurd, heeft u de ruimte geheel voor uzelf. Zo kunnen zowel de ontvangst van uw gasten, de lezing en een lunch of diner in de Lounge plaatsvinden.
Voor vergaderingen is de maximale capaciteit circa 125 personen in theateropstelling, voor een feestelijke bijeenkomst of een receptie circa 200. Op dezelfde verdieping bevinden zich ook onze vier vergaderzalen, die bijvoorbeeld als subzaal kunnen worden ingezet.

Bij een sportevenement kunnen uw gasten plaatsnemen op de VIP-tribune, aangrenzend aan de BusinessLounge. De tribune biedt plaats aan 135 gasten, die een prachtig uitzicht hebben op het Theater van de Sport.

De Lounge is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, drie TV-schermen/monitors en op verzoek een beamer met scherm. Net zoals in het gehele  Landstede Sportcentrum het geval is, kunnen uw gasten hier gebruik maken van gratis WiFi. Op het grote LED-scherm in het Theater van de Sport kunnen uw gasten welkom worden geheten.

Reserveren
Wilt u de BusinessLounge of een van de andere zalen reserveren: neem dan contact met ons op via  nummer 088 - 850 89 20. U kunt ook altijd mailen naar info@landstedesportcentrum.nl.

BusinessClub
Tijdens thuiswedstrijden van Landstede Basketbal is de BusinessLounge het domein van de BusinessClub van de Stichting Topsport Teams Zwolle. Leden van de BusinessClub hebben dan exclusief toegang tot de Lounge. Heeft u interesse in de sponsormogelijkheden die Landstede Basketbal u biedt, dan kunt u contact opnemen met Harold van Riessen. Hij is bereikbaar op 06-28259623 of per mail via hvanriessen@bazwolle.nl.