Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum » Faciliteiten »  Overige ruimtes

Overige ruimtes

Naast de vijf sportruimtes, het Theater van de Sport, het Landstede Fitnesscentrum en de multifunctionele BusinessLounge beschikt het Landstede Sportcentrum ook over vergaderruimtes, een danszaal en een centraal gelegen kantine.

Vergaderzalen: Op de eerste verdieping van het Landstede Sportcentrum vindt u vier vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van een beamer met scherm, whiteboard en flipover. De twee grootste zalen bieden ruimte aan maximaal 20 personen, de twee wat kleinere aan 15 personen in carré-opstelling.
De zalen beschikken niet over direct daglicht. Ze zijn prima geschikt voor vergaderingen, trainingen met een sportief karakter (bijvoorbeeld in combinatie met een praktijkonderdeel in onze sportzalen) of een cursus. Uw gasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi. Een lunch of diner verzorgen wij graag voor u.

Danszaal:
De danszaal bevindt zich op de eerste verdieping van het Landstede Sportcentrum. De danszaal kan onder andere worden gebruikt voor lessen steps, dans en yoga. De zaal is aan twee zijden voorzien van spiegels en er zijn twintig steps en tien (yoga)matten aanwezig.

Sportcafé: Het sportcafé van het Landstede Sportcentrum heeft een prachtig uitzicht op het Theater van de Sport. Het gezellige café is ingericht met onder meer een zithoek en hoge tafels met krukken. Het sportcafé kan door middel van glazen wanden van de overige ruimtes worden afgescheiden, zodat u hier met uw gezelschap exclusief gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld voor een borrel met uw gasten. Tijdens sportwedstrijden in het Landstede Sportcentrum is het sportcafé geopend voor alle gasten.

Sportkantine: De sportkantine bevindt zich naast het sportcafé. Net zoals het sportcafé is ook de kantine voorzien van TV-schermen waarop altijd actuele sportwedstrijden te zien zijn. Tijdens sportwedstrijden bent u in de kantine van harte welkom voor een snack of een drankje.

Reserveren
Wilt u een van deze zalen reserveren: neem dan contact met ons op via nummer 088 - 850 89 20. U kunt ook altijd mailen naar info@landstedesportcentrum.nl.