Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum » Faciliteiten »  Theater van de Sport

Theater van de Sport

Het Theater van de Sport, de thuisbasis van het eredivisieteam van Landstede Basketbal, vormt het hart van het Landstede Sportcentrum. In het Theater van de Sport wordt uw evenement een fantastisch evenement.

Midden in het moderne Landstede Sportcentrum vindt u het Theater van de Sport. Een uitstekend geoutilleerd sportveld, geschikt voor tal van binnensporten, maar ook voor uiteenlopende zakelijke en feestelijke evenementen. Kijk bij de virtuele tour ook maar even naar de opstelling tijdens het jaarlijkse Zwolse Sportgala.

Evenementen
Het Theater van de Sport biedt niet alleen ruimte aan sportevenementen. Ook voor zakelijke en feestelijke evenementen bent u hier aan het goede adres. Hiervoor wordt de vloer voorzien van een tapijt, zodat er direct een stijlvolle uitstraling ontstaat. Omdat het Theater van de Sport beschikt over een professionele lichtinstallatie kan iedere gewenste sfeer worden gecreëerd. De spreker in de spotlights? De dinertafels feestelijk uitgelicht? Het kan allemaal. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van audiovisuele ondersteuning, zodat uw evenement optimaal tot zijn recht komt.

Bijzonder is het grote beeldscherm in het midden van Theater van de Sport. Prima geschikt voor uw video- of powerpointpresentatie. Internet nodig: geen enkel probleem, het Landstede Sportcentrum beschikt over gratis WIFI en uitstekende ISDN-verbindingen.

Rondom het veld bieden de tribunes plaats aan 1.200 bezoekers. De onderste ring is uitschuifbaar, de ring op de 1e verdieping is vast. De tribunes bevinden zich aan drie zijden en bieden vanuit alle hoeken een goed en obstakelvrij overzicht over het veld.

Reserveren
Wilt u het Theater van de Sport of een van de andere zalen reserveren: neem dan contact met ons op via nummer 088 - 850 89 20. U kunt ook altijd mailen naar info@landstedesportcentrum.nl.

Tekst gaat verder onder foto...

Eredivisie
Het Theater van de Sport is de thuisbasis van drie eredivisieteams, namelijk Landstede Basketbal, Regio Zwolle Volleybal (dames) en Coniche Topvolleybal Zwolle (heren). Het sportveld is voorzien van alle belijning voor basketbal en volleybal, maar ook voor handbal en zaalvoetbal. Rondom het Theater van de Sport bevinden zich 12 kleedkamers, naast het sportveld bevinden zich twee bergruimtes voor (sport)spullen.

Gastvrij
Wat wij erg belangrijk vinden is dat onze en uw gasten tevreden de deur uit gaan. Daar zetten wij alles op in. Door onze jarenlange ervaring met evenementen kunnen wij u een goed en passend advies geven, dat past bij uw doelstellingen en wensen. Per slot van rekening wilt u optimaal scoren met uw evenement. Dat past bij onze sportieve omgeving.

Tevreden gasten
De afgelopen jaren zijn wij gastheer geweest voor diverse sportieve, zakelijke en feestelijke evenementen. Denk hierbij aan de bekerfinales van de NEVOBO (volleybal) en de NBB (basketbal), het NK Tafeltennis, oefenwedstrijden van het Nederlands volleybalteam, een grote internationale 10-daagse onderwijsconferentie, het congres van de Coaches Betaald Voetbal, het NL Coach congres, Sportgala Zwolle, het jubileumfeest met diner van de KVLO, het Gastvrijheidscongres van Landstede en tientallen kleinere evenementen.

Samenwerking met studenten
Waar mogelijk zoeken wij de samenwerking met de MBO-opleidingen van Landstede, zodat studenten een bijdrage kunnen leveren aan uw evenement. Denk hierbij aan de inzet van studenten als hostess, gastheer- of gastvrouw, ondersteuning bij AV, beveiliger, entertainment of verzorger van sportieve workshops. Bij sommige evenementen zijn soms wel 100 studenten betrokken bij de organisatie. Dat noemen wij leren in en van de praktijk.

Het is mogelijk om het Theater van de Sport af te huren in combinatie met andere faciliteiten van het Landstede Sportcentrum zoals, de Businesslounge en het Landstede Fitnesscentrum.