Netwerken

 

Contactgegevens

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle
Tel. 088 - 8508920
info@landstedesportcentrum.nl

 
Landstede Sportcentrum »  Over Landstede

Over Landstede

Landstede is een ondernemende organisatie die kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven helpt met het ontwikkelen van hun talenten. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we richting aan al onze activiteiten. Onze waarden vormen de leidraad voor ons handelen. We bieden voortgezet onderwijs, mbo, opleidingen voor volwassenen en diensten op het gebied van welzijn, kinderopvang en kringloop. Landstede heeft ruim 60 vestigingen in Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Bij Landstede gaat het om het ontwikkelen van uzelf, de top bereiken met uw talent. Samenspelen in een team. Successen behalen, maar ook goed tegen uw verlies kunnen. Sport is een uitstekende manier om deze vaardigheden te oefenen. Als profielkenmerk speelt sport dan ook een belangrijke rol.

De sterke verbinding tussen Landstede en sport uit zich onder meer in:

- Landstede & topsport
Landstede is sportpartner én supporter van Landstede Basketbal, uitkomend in de Nederlandse eredivisie. Als sponsor van Landstede Basketbal weet iedereen in de regio wie Landstede is. Dit levert contacten op die weer leiden tot nieuwe initiatieven bij Landstede. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Landstede Basketbal.

- Centre for Sports & Education
Het Centre for Sports & Education (CSE) van Landstede is hét opleidingscentrum voor topsporters. Het Centre is uniek in Nederland, omdat onderwijs en sport volledig geïntegreerd zijn. In deze opleiding beschikken studenten over het beste en meest complete aanbod van trainers, faciliteiten en begeleiding om uit te groeien tot een topsporter. Meer informatie vindt u op de website van Centre for Sports & Education.

- Sport & Bewegen
Onder de vlag Sport & Bewegen biedt Landstede beroepsopleidingen aan, die speciaal gericht zijn op de sportwereld. Een unieke kans voor sportieve mensen om te leren hoe u anderen kunt helpen bewegen. Meer informatie vindt u op de website van Landstede.