Woensdag 28 september 2022

PRE-SEASON BUSINESSCLUB AVOND BC038

Woensdag 28-9 presenteren we de ploegen die dit seizoen door BC038 worden ondersteund. De avond staat onder leiding van Daniel Godinho Veiga en hij gaat in gesprek met de trainers en met een panel van topsporters. BC038 van start met pre-season businessclub avond!

Zoals aangekondigd starten we het seizoen met een speciale pre-season businessclub avond. Tijdens deze avond introduceren we de drie sporten die we ondersteunen met demonstraties van de teams en een toelichting op het seizoen door de staf. Daarnaast gaan we aan de hand van een drietal thema's in gesprek met een panel van topsporters. Kirsten Wild, Bas Tietema en Epke Zonderland zullen aanschuiven om met Daniel Godinho Veiga in gesprek te gaan.

Ook Manon Flier is op afstand betrokken bij het forum. Manon is toernooidirecteur van het WK Volleybal 2022. Dit toernooi wordt vanaf september in Nederland georganiseerd. Op deze avond brengen we een live verbinding tot stand met Manon, die aanwezig is bij de thuiswedstrijd van het Nederlands team tegen Puerto Rico.