07-06-2021

Landstede Sportcentrum deels geopend

In verband met de maatregelen die door het kabinet zijn genomen om verdere verspreiding van het COVID-19 virus verder tegen te gaan, is onderstaande van toepassing. Het Landstede Sportcentrum is beperkt geopend. Sportzalen zijn beschikbaar voor trainingen, onder bepaalde voorwaarden. De vergaderzalen en de horecafaciliteiten zijn nog gesloten.

  • De kantoren van de huurders in het Landstede Sportcentrum zijn geopend voor de huurders en hun bezoekers. Wij adviseren bezoekers contact op te nemen met de organisatie bij wie zij een afspraak hebben, om te controleren of deze afspraak doorgang vindt.
  • Iedereen wordt gevraagd om bij binnenkomst de handen te desinfecteren bij de desinfectiezuil bij de entree.
  • Huurders, bezoekers en gebruikers van het Landstede Sportcentrum van 13 jaar en ouder zijn verplicht een mondkapje te dragen in de entreehal, de gangen, toiletgroepen en overige openbare ruimten. Het mondkapje mag af als men in de sportzaal is of binnen op het kantoor of de praktijkruimte van de huurders.
  • De verenigingen die trainen in het Landstede Sportcentrum hebben een aangepast trainingsschema. Publiek mag bij trainingen niet aanwezig zijn. Kijk voor meer informatie op de website van je vereniging.

Meer informatie over de verschillende maatregelen, vind je hier.