23-03-2020

Maatregelen in verband met coronavirus

In verband met de maatregelen die het kabinet en het RIVM hebben genomen om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, zijn de volgende maatregelen in ieder geval tot 1 juni 2020 van toepassing.

Maatregelen Landstede Sportcentrum

(per 23 maart 2020)

In verband met de maatregelen die door het kabinet zijn aangekondigd om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, zijn de volgende maatregelen in ieder geval tot 1 juni 2020 van toepassing.
• De kantoren van de huurders in het Landstede Sportcentrum zijn geopend voor de huurders van de kantoren en hun bezoekers. Wij adviseren bezoekers echter contact op te nemen met de organisatie bij wie zij een afspraak hebben, om te controleren of deze afspraak doorgang vindt.
• Alle sportfaciliteiten, de vergaderzalen en het Sportcafé van het Landstede Sportcentrum zijn tot en met 1 juni gesloten.
• Alle evenementen en sportwedstrijden tot en met 1 juni 2020 zijn afgelast.
• De verenigingen die trainen in het Landstede Sportcentrum hebben alle trainingen tot 1 juni 2020 geannuleerd. Kijk voor meer informatie op de pagina van je vereniging.
• Het advies van het RIVM is leidend in de huidige situatie. Landstede Sportcentrum is ten alle tijden bevoegd om extra maatregelen te nemen of om bovenstaande punten te wijzigen of aan te scherpen.