Organiseer ook jouw evenement in het Theater van de Sport.
Wij maken graag een voorstel op maat!

16-10-2023

Op weg naar een rookvrije generatie

Het buitenterrein van het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum is geheel rookvrij. Zo leveren we samen met onze bezoekers een bijdrage aan een rookvrije generatie!

Het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen en jongeren graag het goede voorbeeld. Daarom is ons gehele terrein rookvrij! Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo bieden wij iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

Als kinderen en jongeren anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Met een rookvrij terrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. 

Wij zijn geheel rookvrij, dus ook op het parkeerterrein, de fietsenstalling, het voorplein bij de entree en rondom de entree. Iedereen is en blijft welkom in ons sportcentrum, ook rokers! We vragen rokers echter om buiten het zicht en buiten het terrein, buiten de hekken, te roken. We rekenen op je medewerking om samen met ons te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Lees meer over rookvrije sport op www.rookvrijegeneratie.nl/sport

Bekijk video!