09-10-2018

Sportcafé gerenoveerd

Het Sportcafé in het Landstede Sportcentrum is afgelopen maand gerenoveerd. Het café biedt nu meer ruimte aan onze gasten.

Afgelopen maanden heeft het Sportcafé van het Landstede Sportcentrum - Theater van de Sport, een complete make-over gehad.
Meest in het oog springend is de lange bar met achterwand over de volle breedte van het Sportcafé. Hierdoor is meer ruimte ontstaan, wat vooral prettig is bij grote drukte.

Verder hebben we een pantry toegevoegd, waardoor we in de toekomst ook warme snacks kunnen serveren.

De bar is gebouwd door Schuro Interieurbouw, die ook de barkrukken voor ons gemaakt hebben. Het ontwerp van de bar is van Hans Interieurbouw. Breman heeft gezorgd voor het electra, luchtventilatie en loodgieterswerk, Slukom voor het plafond, Hovek zorgde voor de vloer. De keuken komt van Meesterkeukens en verder hebben Heineken en Coca Cola Nederland koelingen en taps geleverd.