Een sportief evenement organiseren in het Theater van de Sport? 
Bel of mail en wij maken een passend voorstel voor je. 

19-08-2019

Tafeltennisbond verlengt verbintenis met Landstede Sportcentrum

De Nederlandse Tafeltennisbond en het Landstede Sportcentrum hebben de samenwerking voor het organiseren van het NK Tafeltennis met vier jaar verlengd, tot en met 2023.

Het NK Tafeltennis wordt sinds 2013 georganiseerd in het Landstede Sportcentrum, het Theater van de Sport. De Tafeltennisbond is erg tevreden over de mogelijkheden die het Sportcentrum biedt, zowel voor de Topsport als de vele side-events, die tijdens het NK worden georganiseerd.

Daarom is, in aanloop naar de komende editie op 2 en 3 maart, besloten om het contract voor vier jaar te verlengen van 2020 tot en met 2023, met daarnaast nog een optie voor nog vier jaar verlenging.

Ook het Landstede Sportcentrum is zeer tevreden over de samenwerking met de Tafeltennisbond. Het NK Tafeltennis heeft inmiddels een vaste plek in de agenda van het Sportcentrum en de organisatie is dan ook blij met de verlenging van de overeenkomst.

Tafeltennisbond sluit overeenkomst met Landstede Sportcentrum

V.l.n.r. Hans Roman (Landstede Sportcentrum) Achim Sialino (NTTB) en Jean-Jacques Jouret (Landstede Sportcentrum), na ondertekening van de overeenkomst. (Foto: André Rump)