Huren in een sportieve omgeving

Gezondheid, sport, bewegen, vitaliteit: is jouw bedrijf of organisatie actief op een van deze terreinen? En ben je op zoek naar passende kantoorruimte in een sportieve omgeving? Zoek dan niet verder: in het kantoorgebouw van het Landstede Sportcentrum zijn diverse ruimtes van 56 m2 tot 153 m2 VVO beschikbaar.

(Beeld ruimte 1)

WELKOM!

Het kantoorgebouw van het Landstede Sportcentrum is een modern vormgegeven gebouw aan de voorzijde van het sportcomplex. Vanaf de ruime parkeerplaats (gratis parkeren), kom je via de hoofdingang binnen in de entreehal. Een goed gevulde prijzenkast, een wall of fame en het Center Court van het Theater van de Sport springen meteen in het oog. Alles ademt hier sport. Op de begane grond vind je de praktijkruimte van FysioPlus, op de 1e verdieping het regiokantoor van de KNVB. De beschikbare kantoren bevinden zich op de 2e verdieping, bereikbaar per trap of lift. Hier zitten ook de praktijkruimte van Isala Sportgeneeskunde en het kantoor van fitness- en sportopleider Start2Move. De huurdersmix in combinatie met de overige gebruikers van het Landstede Sportcentrum (sportonderwijs, topsport en breedtesport) dragen bij aan de dynamiek en het sportieve karakter van deze unieke locatie.

Omschrijving

Alle kantoren hebben vrij uitzicht op het voorplein van het Landstede Sportcentrum. Door de grote ramen valt veel daglicht binnen. In alle ruimtes zijn voldoende electra- en ict-aansluitingen beschikbaar. De kantoren zijn standaard voorzien van vloerbedekking en systeemplafonds. Verder beschikken de units over zonwering aan de binnenzijde, luchtverwarming en klimaatbeheersing.

In het midden van de gang vind je de pantry. De toiletgroepen bevinden zich op de vide bij de 1e verdieping.

Voor ontvangst van gasten kunnen huurders gebruik maken van het Sportcafé op de begane grond van het Landstede Sportcentrum. Voor een lunch ben je van harte welkom in de kantine van Landstede aan het Rechterland, dat intern is verbonden met het Landstede Sportcentrum. Ook bij Restaurant Gerecht & Land, gerund door studenten van de horeca-opleiding, ben je een aantal dagen per week welkom voor lunch of diner.

Het sportcentrum beschikt verder over vier vergaderzalen en een Businesslounge. Deze kunnen door huurders met korting op de zaalhuur worden gehuurd.

Ligging

Het Landstede Sportcentrum bevindt zich aan de Zwolse sportboulevard, met als buren onder andere het MAC3PARK stadion, Victorium, Zwembad De Vrolijkheid, de ZBC-Hal en de sportvelden van Be Quick en Berkum. Daarnaast is het complex verbonden met de Landstede onderwijs locatie, waar onder andere de opleidingen Sport & Bewegen en Mooi & Mode gevestigd zijn.

Bereikbaarheid

Vanaf de A28 ben je binnen vijf minuten bij het Landstede Sportcentrum. Vanaf de afritten van de snelweg is de route bewegwijzerd. Gratis parkeren voor medewerkers en gasten is mogelijk op het eigen parkeerterrein.

Vanaf het treinstation in Zwolle rijden buslijn 3 (Berkum/Hessenpoort) en buslijn 7 (Stadion) richting het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum. Stap uit bij de halte 'Stadion'. Vanaf hier is het ongeveer vier minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum.

Maten

Ruimte 1            : circa 153 m2 VVO, 123 m2 netto

Ruimte 2            : circa 60 m2 VVO, 49 m2 netto

Ruimte 3            : circa 60 m2 VVO, 49 m2 netto

Ruimte 4            : circa 56 m2 VVO, 46 m2 netto

Huur

Huurprijzen op aanvraag.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in het Landstede Sportcentrum? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@landstedesportcentrum.nl. Wij nemen dan contact met je op.