Landstede MBO

Landstede MBO biedt beroepsopleidingen die je voorbereiden op je toekomstige beroep of een vervolgopleiding. We bieden een omgeving waarin jij kunt ontdekken wat je kwaliteiten zijn, hoe je die verder kunt ontwikkelen en waarin we je helpen je toekomstplannen waar te maken.

Landstede MBO biedt beroepsopleidingen die aansluiten op de praktijk. We werken daarvoor nauw samen met bedrijven of organisaties binnen een branche. Onze opleidingen zijn op interesse en vakgebied ingedeeld in ‘Landschappen’. Het leren in Landschappen helpt je bij het maken van een keuze voor een bepaald beroep.  

Studeren en sport hebben veel gemeen: ambitieus zijn, doelen stellen en die proberen te halen door veel te oefenen en gemotiveerd te blijven. Ook maken we letterlijk werk van sport. Zo kun je, als student van Landstede MBO, bij veel sportpartners in de omgeving praktijkervaring opdoen. Bijvoorbeeld bij de Zwolse eredivisieclub Landstede Hammers. Daarnaast hebben we speciaal voor topsporters het Landstede Topsport Traject (LTT). Samen met jouw topsportcoördinator stem je je studie en jouw (top)sportprogramma op elkaar af. Zo kun je op twee fronten scoren.