Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer

Vanaf het treinstation in Zwolle rijden buslijn 3 (Berkum/Hessenpoort) en buslijn 7 (Stadion) richting het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum. Stap uit bij de halte 'Stadion'. Vanaf hier is het ongeveer vier minuten lopen naar de ingang van het sportcentrum.
Plan hier eenvoudig je reis met het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

A28, afslag 20, Zwolle-Noord. Komend vanuit Groningen onder aan de afrit linksaf, komend vanuit Amersfoort/Apeldoorn aan het einde van de afrit rechtsaf, de Ceintuurbaan op. Ga bij eerstvolgende stoplichten rechtdoor (vervolg de Ceintuurbaan). 

Bij de daaropvolgende stoplichten linksaf de Boerendanserdijk op (richting Stadion). Ga rechtdoor tot de rotonde, circa 500 meter. Op de rotonde linksaf, Rechterland, vervolgens eerste afslag links, Hogeland. De ingang van P1 vindt u na het sportveld rechts. 

Toegankelijkheid mindervaliden

Het Theater van de Sport - Landstede Sportcentrum is goed toegankelijk voor mindervaliden. De entree is drempelvrij. Op de begane grond bevindt zich een toilet voor mensen met een beperking. De eerste etage is per lift bereikbaar. 

Plattegrond Landstede Sportcentrum

Hanzestad Zwolle

Je bezoek aan het Landstede Sportcentrum combineer je natuurlijk met een bezoek aan onze prachtige stad Zwolle. Hippe winkels, gezellige terrassen, leuke restaurants. Hier is veel te doen. Laat je inspireren door deze video!