Ook jouw zakelijk evenement organiseren in een sportieve omgeving?
Wij geven je graag een passend advies!

Zakelijk

In het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum in Zwolle heb je de keuze uit verschillende vergaderzalen en sportzalen. Je bent bij ons van harte welkom met gezelschappen van 10 tot meer dan 1.200 personen. Door onze ruime ervaring met zakelijke evenementen is je congres, vergadering, workshop, training of feestelijke bijeenkomst in goede handen. Samen met onze AV-partners en onze cateraar zorgen wij ervoor dat je bijeenkomst bij ons soepel verloopt. Zodat jij je vooral bezig kunt houden met de inhoudelijke kant van je evenement. Wil je je volgende vergadering of congres in Zwolle bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op via info@landstedesportcentrum.nl of via + 31 (0) 88 – 850 89 20. Wij maken graag een voorstel op maat voor je. 

Bekijk hier een overzicht van evenementen die afgelopen jaren bij ons plaatsvonden. 

Agenda

29 februari 2020
NK Tafeltennis
Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 vormt het Landstede Sportcentrum - Theater van de Sport weer het decor voor de nationale titelstijd tafeltennis.
NK Tafeltennis
1 maart 2020
Finaledag NK Tafeltennis 2020
De tweede dag van het NK Tafeltennis, finaledag. Vandaag vallen de beslissingen en weten we wie zich Nederlands Kampioen mogen noemen.
NK Tafeltennis
4 maart 2020
Kampioenspoule Eredivisie volleybal: Regio Zwolle Volleybal - VC Sneek
De tweede thuiswedstrijd voor de dames van Regio Zwolle Volleybal in de kampioenspoule van het eredivisie volleybal.
Regio Zwolle Volleybal
8 maart 2020
Basketbal: Landstede Hammers - ZZ Leiden
De Landstede Hammers tegen ZZ Leiden: dat zijn altijd wedstrijden waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten tot de laatste minuut.
Landstede Hammers