Een sportief evenement organiseren in het Theater van de Sport? 
Bel of mail en wij maken een passend voorstel voor je. 

Sportief

Bekerfinales volleybal en basketbal, het NK Tafeltennis, oefenwedstrijden van het Nederlands volleybalteam, zowel dames en heren, van het Nederlands Zaalvoetbalteam, internationale basketbaltoernooien, eredivisiewedstrijden volleybal en basketbal, de voorrondes en de finale van het NK Cheerleading, kwartaaltrainingen van een van Nederlands grootste fitness-organisaties: ze vinden allemaal plaats in het Theater van de Sport in Zwolle. Wij weten dus hoe we een groot sportevenement moeten organiseren. Alle faciliteiten zijn dan ook aanwezig. Wilt u ook uw sportevenement bij ons laten plaatsvinden? Neem dan contact met ons op via info@landstedesportcentrum.nl of via + 31 (0) 88 – 850 89 20. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Bekijk hier een overzicht van evenementen die afgelopen jaren bij ons plaatsvonden. 

Agenda

29 januari 2020
FIBA Europe Cup: Landstede Hammers - BK Ventspils
Europa Cup Night in het Landstede Sportcentrum met de wedstrijd Landstede Hammers tegen BK Ventspils uit Letland. Daar wil je toch bij zijn!
Landstede Hammers
1 februari 2020
Volleybal eredivisie dames: Regio Zwolle Volleybal - FAST
Een spannende volleybalwedstrijd vanavond in het Theater van de Sport, de dames van Regio Zwolle Volleybal tegen FAST.
Regio Zwolle Volleybal
2 februari 2020
The Open Peppercup
Onder auspiciën van de karate-do bond vind voor de derde keer The Open Peppercup plaats, het Zwolse karatetoernooi met wedstrijden voor jeug, cadetten, junioren en senioren.
The Open Peppercup