Een sportief evenement organiseren in het Theater van de Sport? 
Bel of mail en wij maken een passend voorstel voor je. 

Sportief

Bekerfinales volleybal en basketbal, het NK Tafeltennis, oefenwedstrijden van het Nederlands volleybalteam, zowel dames en heren, van het Nederlands Zaalvoetbalteam, internationale basketbaltoernooien, eredivisiewedstrijden volleybal en basketbal, de voorrondes en de finale van het NK Cheerleading, kwartaaltrainingen van een van Nederlands grootste fitness-organisaties: ze vinden allemaal plaats in het Theater van de Sport in Zwolle. Wij weten dus hoe we een groot sportevenement moeten organiseren. Alle faciliteiten zijn dan ook aanwezig. Wilt u ook uw sportevenement bij ons laten plaatsvinden? Neem dan contact met ons op via info@landstedesportcentrum.nl of via + 31 (0) 88 – 850 89 20. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

Bekijk hier een overzicht van evenementen die afgelopen jaren bij ons plaatsvonden. 

Agenda

29 februari 2020
NK Tafeltennis
Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 vormt het Landstede Sportcentrum - Theater van de Sport weer het decor voor de nationale titelstijd tafeltennis.
NK Tafeltennis
1 maart 2020
Finaledag NK Tafeltennis 2020
De tweede dag van het NK Tafeltennis, finaledag. Vandaag vallen de beslissingen en weten we wie zich Nederlands Kampioen mogen noemen.
NK Tafeltennis
4 maart 2020
Kampioenspoule Eredivisie volleybal: Regio Zwolle Volleybal - VC Sneek
De tweede thuiswedstrijd voor de dames van Regio Zwolle Volleybal in de kampioenspoule van het eredivisie volleybal.
Regio Zwolle Volleybal
8 maart 2020
Basketbal: Landstede Hammers - ZZ Leiden
De Landstede Hammers tegen ZZ Leiden: dat zijn altijd wedstrijden waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten tot de laatste minuut.
Landstede Hammers