Het hart van de sport in Zwolle

Het Theater van de Sport – Landstede Sportcentrum vormt het hart van de sport in Zwolle. Niet alleen door zijn ligging, met als buren Zwembad de Vrolijkheid, Victorium Sports & Health, het MAC3Park Stadion waar PEC Zwolle zijn thuiswedstrijden speelt en de sportparken van Be Quick en VV Berkum, maar ook door de rol die het speelt in het Zwolse sportleven. Bij ons staan sport, onderwijs en kennis centraal. 

Zo is het Theater van de Sport gastheer voor evenementen van Sportservice Zwolle, PEC Zwolle United, Stichting Kind in Beeld, Stichting De Vuurvogel, Hart voor Zwolle en vele anderen.

In de karakteristieke kantoorvleugel van het Landstede Sportcentrum vinden veel sportorganisaties hun thuis.

En voor tal van verenigingen vormt het Zwolse Theater van de Sport de thuisbasis. Wij stellen onze sportieve vrienden hier graag aan u voor.

Agenda

Zondag 1 oktober
Zondag 1 Oktober: Landstede Hammers vs Den Helder Suns
Op 1 oktober spelen de Landstede Hammers hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen! De Hammers maken zich op voor een bloedstollende wedstrijd tegen de Den Helder Suns.
Hammers
Zondag 15 oktober
Zondag 15 Oktober: Landstede Hammers vs Heroes Den Bosch
Op 15 oktober spelen de Landstede Hammers hun tweede thuiswedstrijd van het seizoen! De Hammers maken zich op voor een bloedstollende wedstrijd tegen het sterke Heroes Den Bosch.
Hammers
Zondag 22 Oktober
Zondag 22 Oktober: Landstede Hammers vs Basketbal Academie Limburg
Op 22 oktober spelen de Landstede Hammers tegen Basketbal Academie Limburg. De Hammers maken zich op voor een spannende wedstrijd!
Hammers
Dinsdag 31 Oktober
Dinsdag 31 Oktober: Landstede Hammers vs KB Sigal Prishtina
Op 31 oktober spelen de Hammers hun eerste Europese wedstrijd. Ze spelen tegen het Kosovaarse KB Sigal Prishtina.
Hammers