08-07-2024

31 augustus 2024: Open Dag Landstede Sportcentrum

Op 31 augustus wordt de Open Dag van het Landstede Sportcentrum georganiseerd. Deze middag spelen zowel de mannen van de Hammers alsook de dames van Djopzz VC Zwolle topvolleybal een thuiswedstrijd. Daarnaast organiseren we diverse aansprekende activiteiten voor jongeren van 6 t/m 14 jaar, in en rondom het Landstede Sportcentrum.

Op zaterdag 31 augustus vindt de Open Dag van het Landstede Sportcentrum plaats. Deze middag spelen zowel de mannen van de Landstede Hammers alsook de dames van Djopzz VC Zwolle topvolleybal een thuiswedstrijd. Met deze vriendschappelijke duels op ‘Super Saturday’ zijn beide ploegen volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe sportseizoen. Beide teams zullen zich deze middag voor het eerst aan Zwols publiek presenteren. Zo wordt een knipoog gemaakt naar het verleden waarin beide teams veelvuldig op zondagen thuiswedstrijden afwerkten.

Het parkeerterrein van het Landstede Sportcentrum wordt omgetoverd tot festival terrein met een foodcourt en diverse aansprekende activiteiten voor jongeren van 6 t/m 14 jaar waaronder een Urban Playground met diverse Urban Sports.

In de overige zalen van het sportcentrum zullen ism sportverengingen Oranje Zwart, VC Zwolle, ZAC Basketbal & ZBC Badminton instuif clinics georganiseerd worden.

De Open Dag van Landstede Sportcentrum is gratis te bezoeken.

Globaal Programma:
12:00 uur Start diverse sport- en spelactiviteiten Landstede Sportcentrum binnen & buiten 13:00 uur Thuiswedstrijd Djopzz VC Zwolle Topvolleybal - VV Utrecht
16:00 uur Thuiswedstrijd Landstede Hammers - Feyenoord Basketball
18:00 uur Einde open dag Landstede Sportcentrum

Houd de website en socials in de gaten van het Landstede Sportcentrum voor een verdere update van het activiteitenprogramma. www.landstedesportcentrum.nl