VC Zwolle

VC Zwolle is de succesvolste volleybalclub in Zwolle. De vereniging is in 1981 opgericht en is voortgekomen uit een fusie van een aantal Zwolse volleybalverenigingen. Doel van de fusie was onder meer om met behoud van de gezelligheid van de brede sportvereniging het topvolleybal in Zwolle een stimulans te geven. Dit doel is bereikt. Het eerste herenteam, dat de laatste jaren erg succesvol is geweest, speelt al 28 jaar in de eredivisie en werd onder meer drie keer landskampioen van Nederland.

VC Zwolle is een vereniging van, voor en door leden. De vereniging wordt gerund door de eigen leden. Daarom vragen we van ieder lid (en van de ouders van de jeugdleden) een bijdrage in de vorm van een inspanningsverplichting. De vereniging is aangesloten bij de Nevobo en valt binnen de regio Noord. 

De vereniging organiseert tal van activiteiten, zoals feestavonden en diverse toernooien voor bedrijven en recreanten. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk. Als je houdt van de combinatie van een leuke sport met veel plezier daaromheen, dan ben je bij VC Zwolle bij het juiste adres. Je bent van harte welkom!