Businesslounge

De Businesslounge op de eerste verdieping biedt een sfeervolle en gezellige ambiance voor je vergadering, lezing, receptie, lunch, diner of presentatie. De Lounge geeft uitzicht op het Center Court. Daarmee is dit een unieke accommodatie in Zwolle. 
Doordat de Businesslounge altijd exclusief wordt verhuurd, heb je de ruimte geheel voor jezelf. Zo kunnen zowel de ontvangst van je gasten, de lezing en een lunch of diner in de Lounge plaatsvinden. 

De Lounge is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, drie TV-schermen/monitors en op verzoek een smartboard. Net zoals in het gehele Landstede Sportcentrum het geval is, kunnen de gasten hier gebruik maken van gratis WiFi. Op het grote LED-scherm in het Theater van de Sport kunnen je gasten welkom worden geheten. Voor vergaderingen is de maximale capaciteit circa 125 personen in theateropstelling, voor een feestelijke bijeenkomst of een receptie circa 180.

Bij een sportevenement kunnen je gasten plaatsnemen op de VIP-tribune, aangrenzend aan de Businesslounge. De tribune biedt plaats aan 135 gasten, die een prachtig uitzicht hebben op het Center Court.