Ook jouw zakelijk evenement organiseren in een sportieve omgeving?
Wij geven je graag een passend advies!

Center Court

Het Center Court vormt het hart van het Theater van de Sport. Uitstekend geschikt voor een zakelijke bijeenkomst die vraagt om een sportieve en representatieve locatie. Het jaarlijkse congres van een sportbond, een conferentie over het belang van bewegen en gezonde voeding, een lezing over onderwijsontwikkelingen of een prijsuitreiking voor een bijzondere sportieve prestatie: het kan allemaal.

Je spreker in de spotlights? De dinertafels feestelijk uitgelicht? Geen probleem, het Center Court beschikt over een professionele lichtinstallatie waarmee we iedere gewenste sfeer kunnen creëren.  Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van audiovisuele ondersteuning, zodat je evenement optimaal tot zijn recht komt.

Opvallend is het grote LED-beeldscherm in het midden van het Center Court en de twee LED-schermen aan de korte zijdes. Prima geschikt voor videopresentaties of om je gasten welkom te heten bij je evenement. Verder beschikt het Center Court over alle voorzieningen om een livestream van je evenement uit te zenden. Je gasten kunnen vanzelfsprekend gebruik maken van gratis WiFi.

Tijdens je evenement zullen je gasten zeker comfortabel zitten. Het Center Court is voorzien van tribunes met theaterstoelen. De tribunes bevinden zich aan drie zijden en geven vanuit alle hoeken een goed en obstakelvrij overzicht over het veld. Totaal kunnen 1.225 gasten plaatsnemen op de tribunes, waarvan 625 op de 1e ring op de begane grond en 600 op de 2e ring op de 1e verdieping.

Het is ook mogelijk alleen de vloer te gebruiken, je gasten zitten dan bijvoorbeeld rond een podium. Op deze manier is er ruimte voor circa 600 personen in theateropstelling. Of je gebruikt de ene helft voor de inleiding en de andere helft van de vloer voor de lunch. We bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je. 

Eventueel kan de aangrenzende DE Hal gebruikt worden als ontvangstruimte of grote subruimte.