Center Court

Het Center Court vormt het hart van het Theater van de Sport. Hier wordt je bijeenkomst een fantastisch evenement. Deze sportzaal is niet alleen geschikt voor verschillende binnensporten, maar ook voor congressen, vergaderingen en feestelijke evenementen. Hiervoor beschikt het Center Court over een professionele lichtinstallatie, waarmee we iedere gewenste sfeer kunnen creëren. Je spreker in de spotlights? De dinertafels feestelijk uitgelicht? Het kan allemaal. Wij werken nauw samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van audiovisuele ondersteuning, zodat je evenement optimaal tot zijn recht komt.

Bijzonder is het grote beeldscherm in het midden van het Center Court. Prima geschikt voor uw videopresentatie of om je gasten welkom te heten bij je evenement. En natuurlijk kunnen de gasten gebruik maken van gratis WiFi.

De tribunes rondom het veld bieden plaats aan ruim 1.200 bezoekers. De onderste ring is uitschuifbaar, de ring op de 1e verdieping is vast. De tribunes bevinden zich aan drie zijden en geven vanuit alle hoeken een goed en obstakelvrij overzicht over het veld. De tribunes zijn voorzien van theaterstoelen.  

Eventueel kan de aangrenzende DE Hal gebruikt worden als ontvangstruimte of grote subruimte.

Agenda

17 februari 2019
Bekerfinales Volleybal
Op zondag 17 februari staan de finales van de nationale beker op het programma.
Bekerfinales volleybal
2 maart 2019
NK Tafeltennis
Op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 strijden de beste tafeltennissers van Nederland om het Nationaal Kampioenschap.
NK Tafeltennis